Focus projecten

Welke verzenddozen zijn geschikt voor mijn bedrijf?

Geplaatst op

Het is de kunst om je verzenddozen te laten matchen met de projecten of diensten die je levert. Natuurlijk is het heel leuk om een thema te kiezen bij een bepaald seizoen, bijvoorbeeld een kerstdesign. Ook functie bepaalt wat de vorm zal worden, daarvan kunnen we talrijke voorbeelden noemen. In deze blog zullen we een aantal soorten dozen benoemen. Kijk snel verder en zoek de beste verzenddozen uit.

Welke soorten dozen?

Er zijn diverse verzenddozen met allemaal hun eigen karakter. Hieronder nemen we er een aantal met je door:

·        Brievenbus

Sommige verzenddozen kunnen gemakkelijk door de brievenbus. Dat is maar goed ook, want ze worden gebruikt voor producten die snel geleverd worden en waarvoor de klant niet thuis hoeft te blijven. Een groot voordeel dus. Producten in deze dozen gaan, zijn vaak cd’s, vouchers of andere relatief kleine producten.

·        LP

Sinds de LP weer helemaal terug is als geluidsdrager, hetzij in een niche van de mainstream (ja, dat bestaat ook) worden er veel platen besteld. Deze moeten natuurlijk zonder kleerscheuren op de mat en later op de draaitafel belanden (ook weer een populair product). Dat kan heel goed met speciale LP-verzenddozen. In deze dozen kun je ook beschermende noppenfolie doen voor extra bescherming.

·        Luxe verzenddozen

Een cadeau verstuur je niet in een normale doos. Daar wil je wel graag iets leuks mee doen. Dat kan met luxe verzenddozen. Luxe verzenddozen hebben veel verschillende ontwerpen, van zeer bont naar strak en wat meer zakelijk.

·        Wijn

Wijnflessen verstuur je niet zomaar. Het is makkelijk wanneer je daar een speciale doos voor gebruikt. In een wijnverzenddoos passen 6 flessen en deze zitten stevig, dit juist vanwege de aparte plekken voor flessen. Snel en veilig vervoer is met deze dozen mogelijk.

Conclusie

De verschillende opties die er zijn maken het mogelijk om gemakkelijk op een goede manier een product of dienst aan de man te brengen. Lever producten snel en stijlvol met de juiste verzenddoos. En is iets meer luxe nodig? Dan is dat mogelijk met speciaal uitgevoerde verzenddozen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We vinden het supergaaf om je te informeren over allerlei designtips. Zo krijg je altijd de ideale focus op je project. Een design is persoonlijk en je kunt eigenlijk geen blauwdruk aanreiken, dat zouden we ook niet willen, maar je kunt wel inspireren met voorbeelden. Dat is wat we keer op keer doen met onze publicaties.

Contactgegevens

Via info @ focusprojecten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden