Focus projecten

Vijf manieren om ingelijste foto’s een plekje in het interieur te geven

Geplaatst op

Foto’s en posters zijn een goede manier om jouw interieur persoonlijk te maken en een gezellige sfeer te creëren. Er zijn veel verschillende manieren om jouw foto’s en posters een plekje in het interieur te geven. Door ze in te lijsten in goede fotolijsten en ze op de juiste manier op te hangen krijgen jouw mooiste momenten en afbeeldingen de aandacht die ze verdienen.

Een fotogalerij

Heb jij twee of meerdere ingelijste foto’s met hetzelfde thema, bijvoorbeeld een reeks familiefoto’s of een reeks foto’s van een natuurgebied, en wil jij deze op geordende wijze een plaatsje geven? Dan is een fotogalerij creëren een goede manier. Een fotogalerij houdt in dat alle foto’s worden ingelijst in fotolijsten met dezelfde grootte en hetzelfde design. Alle foto’s worden vervolgens op gelijke hoogte en op gelijke afstand van elkaar aan een muur gehangen. Hierdoor creëer je eenheid, krijgt het geheel een chique uitstraling en is het in één oogopslag duidelijk dat de foto’s bij elkaar horen.

Een fotocollage

Wil jij foto’s en posters van verschillende groottes en met verschillende thema’s met elkaar combineren? Dan is een fotocollage iets voor jou. Een fotocollage houdt in dat allerlei verschillende foto’s en posters met elkaar gecombineerd worden tot één geheel. Het is mogelijk om alle afbeeldingen en foto’s in te lijsten in dezelfde soort lijst, maar het is ook mogelijk om meerdere soorten, kleuren en stijlen fotolijsten met elkaar te combineren.

Een fotoplank

Wil jij jouw foto’s op speelse wijze een plek geven? Dan kan je er ook voor kiezen om de foto’s op een fotoplank te plaatsen. Het is mogelijk om alleen foto’s op een fotoplank te plaatsen, maar ook posters en andere mooie afbeeldingen kunnen een plaatsje op de fotoplank krijgen. Door te kiezen voor een fotoplank worden jouw mooiste foto’s en posters op speelse wijze tentoongesteld.

De vloer of het dressoir

Mag jij vanwege een huurcontract geen gaten in de muren boren? Dan kan je er voor kiezen om kleine fotolijsten op een dressoir of sidetable te plaatsen en grotere fotolijsten op de grond tegen de muur te zetten. Zo kan je zonder gaten in de muren te boren toch genieten van jouw mooiste foto’s en posters.

Een statement item

Kan jouw interieur wel wat extra’s gebruiken? Dan kan je er ook voor kiezen om een foto of poster uit te vergroten en deze in te lijsten in een grote fotolijst. Door de ingelijste foto of poster vervolgens op een belangrijke plek in huis te hangen kan de uitstraling van jouw hele interieur naar een hoger niveau worden getild.

Gerelateerde berichten

Over ons

We vinden het supergaaf om je te informeren over allerlei designtips. Zo krijg je altijd de ideale focus op je project. Een design is persoonlijk en je kunt eigenlijk geen blauwdruk aanreiken, dat zouden we ook niet willen, maar je kunt wel inspireren met voorbeelden. Dat is wat we keer op keer doen met onze publicaties.

Contactgegevens

Via info @ focusprojecten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden