Focus projecten

Lokale ongediertebestrijder uit Dordrecht: 24/7 service

Geplaatst op

Woonachtig in (de omgeving) van Dordrecht? Heeft u last van zilvervisjes? Ongedierte bestrijden omgeving Dordrecht is dan nodig. Het bestrijden van zilvervisjes is vaak een lastige taak. Zilvervisjes zitten door heel het huis verspreid op plekken waar u lastig bij kunt. Voor het bestrijden van zilvervisjes kunt u gebruik maken van bestrijdingsmiddelen. Bestrijdingsmiddelen kunt u kopen in de supermarkt of in de bouwmarkt. U kunt er ook voor kiezen om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen, dan is uw ongedierte probleem zo opgelost! Naast bovenstaande bestrijdingsmiddelen kunt u ook gebruik maken van huismiddeltjes om zilvervisjes te bestrijden. Het proberen waard, maar dit is niet altijd een effectieve zilvervisjesbestrijding.

Bestrijdingsmethodes in huis

Hieronder leest u een aantal bestrijdingsmethodes tegen zilvervisjes, met middelen die u waarschijnlijk al in huis heeft.

  • De eerste goedkope en makkelijke methode tegen het bestrijden van zilvervisjes, is het gebruik van een toiletblokje. Eerst maakt u een een klein sneetje in de verpakking van het toiletblokje. Hierdoor komt de lucht van het toiletblokje vrij. Vervolgens legt u het toiletblokjes op de plek waar u zilvervisjes hebt gezien.
  • De tweede methode is het gebruik van etherische oliën. Etherische oliën worden gebruikt als weringsmiddel tegen zilvervisjes. De etherische oliën overbelasten de geur en smaak sensoren van de zilvervisjes. Als de zilvervisjes in contact komen met de etherische oliën, dan sterven de zilvervisjes. Aangezien zilvervisjes op basis van geur voedsel vinden, sterven de zilvervisjes uit of gaan ze weg.
  • De derde methode die dezelfde werking heeft als het gebruik van etherische oliën, is het gebruik van een spray met lavendelgeur. Het gebruik van de spray is snel en effectief. U sprayt de spray in de kieren en naden waar de zilvervisjes zich bevinden.
  • Een vierde effectieve methode voor het bestrijden van zilvervisjes, is het gebruik van een aardappel. ‘s Avonds legt u een uitgeholde aardappel in een plastic zakje, op de plek in huis waar u last heeft van zilvervisjes. Zilvervisjes komen op de geur en de koolhydraten van de aardappel af. Waardoor de zilvervisjes in het zakje met de uitgeholde aardappel kruipen. ‘s Ochtends knoopt u het zakje dicht met de zilvervisjes erin en gooit u het zakje weg.
  • De laatste methode die u kunt gebruiken wanneer u last heeft van zilvervisjes, is het gebruik van honing. U maakt als het ware een val met de honing, waardoor de zilvervisjes blijven plakken. De val kunt u maken door een plastic zakje of bakpapier te besmeren met honing. De val legt u vervolgens op plekken waar u last heeft van zilvervisjes, hieraan blijven de zilvervisjes plakken. Waardoor u ze gevangen hebt en ze niet meer terug komen.

Service ongedierte bestrijden omgeving Dordrecht

Heeft u een professionele ongediertebestrijder ingeschakeld voor het verhelpen van de zilvervisjes in uw huis, maar heeft u nog steeds last van zilvervisjes? Neem dan direct contact op met de door u ingeschakelde ongediertebestrijder. Ook voor vragen en of opmerkingen kunt u contact opnemen. Twijfel niet en bel!

Gerelateerde berichten

Over ons

We vinden het supergaaf om je te informeren over allerlei designtips. Zo krijg je altijd de ideale focus op je project. Een design is persoonlijk en je kunt eigenlijk geen blauwdruk aanreiken, dat zouden we ook niet willen, maar je kunt wel inspireren met voorbeelden. Dat is wat we keer op keer doen met onze publicaties.

Contactgegevens

Via info @ focusprojecten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden