Focus projecten

Ga je verhuizen naar Den Haag? Daar draaien de studentverhuizers hun hand niet voor om!

Geplaatst op

Heb je plannen om te verhuizen naar Den Haag, één van de mooiste steden van Nederland met een rijke geschiedenis? Dan heb je vast geen zin om dit helemaal in je eentje te moeten doen. Ongetwijfeld heb je vrienden en familie die al van alles hebben aangeboden, maar waarom zou je ook hun niet lekker ontlasten en gewoon kiezen voor een goede verhuisservice? Er zijn verschillende verhuizers in Den Haag met een goede service en je betaalt niet de hoofdprijs. Hoe dat kan? Door de studentverhuizers! Het woord zegt het al: studenten die naast hun studie als bijbaan werken om jou te kunnen verhuizen naar Den Haag!

Oh Oh Den Haag, prachtige stad achter de duinen

Verhuizen is echt een vak apart. En waarom zou jij je daarmee bezig houden als je het ook gewoon over kunt laten aan een verhuisbedrijf die ervaring heeft met verhuizen naar Den Haag?  Zo krijg jij genoeg tijd om alles van tevoren goed af te ronden. Er zijn namelijk wel een aantal zaken die de verhuisservice niet voor je kan doen, namelijk:

  • Je adreswijziging doorgeven bij verschillende instanties.
  • Je abonnementen in de buurt opzeggen, zoals de sportschool of de bibliotheek.
  • Zorgen dat je alle reservesleutels van je oude woning bij elkaar verzameld, deze moet je weer aan de nieuwe bewoners geven.
  • Misschien heb je een koopwoning en moeten er nog zaken afgerond worden met de nieuwe bewoners?
  • Wanneer je huurt moet je een afspraak inplannen met de huurbaas of wooncorporatie zodat er een eind check kan plaatsvinden.
  • En als laatste: misschien alvast wat nieuwe spullen kopen voor je verhuizing naar Den Haag?

Genoeg te doen dus zonder dat jij je druk maakt over het verhuizen van al je spullen.

Wat doet een verhuisbedrijf voor jou?

Kort gezegd heel veel en ook nog snel. De studentenverhuizers doen dit dagelijks. Vaker dan wij sowieso. Zij hebben dus een enorme handigheid in snel, goed en professioneel verhuizen. En daarnaast zijn deze studentenverhuizers niet de duurste, wel zo prettig met alle kosten die nog in het vooruitzicht liggen wanneer je gaat verhuizen. Wil je nou zelf een beetje de regie in handen houden? Dan kun je natuurlijk voor de daadwerkelijke verhuisdatum alvast zelf een aantal zaken inpakken. Zorg ervoor dat je genoeg dozen op voorraad hebt, je koopt er niets voor wanneer een doos kapot gaat omdat deze te zwaar is ingepakt. Daarnaast is het erg handig om een goede dikke stift bij de hand te houden. Zo kun je iedere doos voorzien van een tekst met wat er precies in de doos zit. Is het voor de slaapkamer? Zet er dan bij: slaapkamer. Zo kunnen de verhuizers de doos gelijk in de juiste ruimte voor je zetten in de nieuwe woning. Als laatste tip: bekijk goed wat je allemaal meeneemt. Verhuizen doe je niet dagelijks en daarom is het juist hét moment om nu afscheid te nemen van de spullen die je nooit gebruikt.

Wil jij liever gewoon helemaal ontzorgd worden? Dan kan verhuisbedrijf Den Haag je daar ook bij helpen. Een doos snel en goed inpakken is voor de studentenverhuizers een koud kunstje!

Gerelateerde berichten

Over ons

We vinden het supergaaf om je te informeren over allerlei designtips. Zo krijg je altijd de ideale focus op je project. Een design is persoonlijk en je kunt eigenlijk geen blauwdruk aanreiken, dat zouden we ook niet willen, maar je kunt wel inspireren met voorbeelden. Dat is wat we keer op keer doen met onze publicaties.

Contactgegevens

Via info @ focusprojecten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden