Focus projecten

Drie soorten lijsten die niet mogen ontbreken in jouw interieur

Geplaatst op

Foto’s en posters kunnen van een huis een thuis maken. Daarom mogen ze ook in jouw interieur niet ontbreken. Er zijn veel verschillende manieren om posters en foto’s een plekje in het interieur te geven. Wil jij dat ze op stijlvolle wijze worden weergegeven? Dan zijn goede lijsten onmisbaar. Wij hebben voor je op een rijtje gezet welke soorten lijsten niet mogen ontbreken in jouw interieur.

Baklijsten: Jouw canvas doek ingelijst in een passende lijst

Foto’s op canvas worden steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen er voor om een foto op canvas cadeau te doen of te bestellen voor in huis. Een foto op canvas heeft een bijzondere uitstraling en geeft de foto vaak een extra dimensie, waardoor deze nog bijzonderder wordt. Een canvas een plekje geven in huis kan echter best lastig zijn. Omdat gewone fotolijsten niet om een canvas doek passen, kiezen de meeste mensen er voor om het canvas doek zonder lijst aan de muur te hangen. Dit kan echter vrij rommelig ogen en er voor zorgen dat het canvas doek niet helemaal tot zijn recht komt. Om er voor te zorgen dat de canvas doeken beter aansluiten bij het interieur en om het geheel een verzorgdere uitstraling te geven zijn baklijsten ontwikkeld. Baklijsten zijn lijsten met een L-vormig profiel, dat als het ware een bak vormt. In deze bak wordt het canvas doek opgehangen. Tussen de lijst en het canvas doek zit altijd minimaal een halve centimeter ruimte, waardoor het geheel een ruimtelijke uitstraling krijgt. Door jouw canvas doeken in te lijsten in prachtige, op maat gemaakte baklijsten, sluiten jouw canvasdoeken naadloos aan op jouw interieur en krijgt de foto de aandacht die het verdient.

De klassieke fotolijsten

Jouw mooiste foto’s mogen gezien worden en verdienen daarom een belangrijke plek in jouw interieur. Door ze in te lijsten in een mooie, kwalitatief hoogwaardige fotolijst, krijgen ze alle aandacht die ze verdienen. Klassieke fotolijsten zorgen er voor dat jouw mooiste momenten op stijlvolle wijze een plekje in jouw interieur krijgen.

De wissellijst

Hang jij het liefst elke maand iets anders aan de muur? Dan mogen wissellijsten niet ontbreken in jouw interieur. Wissellijsten zijn fotolijsten met een handig kliksysteem in de lijst. Dit kliksysteem zorgt er voor dat de inhoud van de lijst snel, eenvoudig en zo vaak als nodig is verwisseld kan worden. Wissellijsten kunnen gebruikt worden om posters en andere afbeeldingen in te lijsten, maar je kan er ook voor kiezen om de wissellijsten te gebruiken om de tekeningen van jouw kinderen een plekje te geven.

Gerelateerde berichten

Over ons

We vinden het supergaaf om je te informeren over allerlei designtips. Zo krijg je altijd de ideale focus op je project. Een design is persoonlijk en je kunt eigenlijk geen blauwdruk aanreiken, dat zouden we ook niet willen, maar je kunt wel inspireren met voorbeelden. Dat is wat we keer op keer doen met onze publicaties.

Contactgegevens

Via info @ focusprojecten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden