Mocht jij in conflict zijn met je buren omdat zij volgens jou op jouw perceel aan het bouwen zijn of dit willen gaan doen, dan is dat natuurlijk ontzettend vervelend. In conflict zijn met mensen rondom jouw directe leefomgeving zorgt voor een hoop onrust en dat heb je natuurlijk liever niet. Het zou toch verschrikkelijk zijn als jullie er om deze reden straks voor kiezen om te verhuizen. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom raden wij maatvoering perceel van Kadastralekaart.com aan. Wanneer je de beschikking krijgt over dit rapport, dan weet je alles over het perceel. Tevens is deze aanbieder zeer betrouwbaar en hebben zij al een hoop mensen geholpen. De site is erg overzichtelijk, de informatie is top en dit geldt ook voor de service. Mocht jij je afvragen wat er allemaal in dit rapport staat, dan raden we het je aan om de volgende alinea eens te lezen. Hier vertellen we je precies wat er in het rapport staat. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Informatie uit het rapport 

In het rapport vind je de maten van het perceel. Tevens vind je hier de afstand tussen de grenzen van het perceel en de geregistreerde bebouwing. Andere info die je hier treft zijn de hoekpunten van het perceel, de grens historie van individuele grenslijnen, de oppervlakte en de omtrek van het perceel. Tevens weet je na het lezen van het rapport ook wat de onbebouwde oppervlakte van het perceel is, krijg je streetview foto’s en een omgevingskaart. 

Met deze gegevens zou je het conflict met de buren absoluut op moeten kunnen lossen. Je ziet hierdoor precies welk oppervlak van wie is en je zou hier samen even goed naar moeten kijken. Lukt dit niet, dan zal helaas de rechter ingeschakeld moeten worden. Dit kost veel geld, tijd en het zal er alleen maar voor zorgen dat jullie nog meer spanning naar elkaar toe voelen in negatieve zin. Probeer dit dus te voorkomen door de juiste gegevens op te vragen en om hier op een eerlijke manier naar te kijken.