Veilig wonen met PKVW-sloten

PKVW-sloten zijn voor inbrekers lastig open te maken. Deze slotenmakers in Haarlem plaatsen deze sloten tegen een voordelig tarief. Bel snel.

Machineverhuizing

Voor sommige groot-industri?le bedrijven is een verhuizing organiseren niet zo eenvoudig. Specialisten op het gebied van bijvoorbeeld machineverhuizing zijn dan een pure noodzaak om ervoor te zorgen dat alles goed van A naar B weet te worden getransporteerd.

Tuinaanleg

Wanneer u een tuin heeft die net wat teveel hooi op de vork was, kunt u altijd nog een hovenier inschakelen. Zoekt u een bedrijf wat u kan helpen bij Tuinaanleg in Amersfoort ? Neem dan contact op met de tuinspecialisten van Scheffelaar.

Schoonmaak en onderhoud

Een schoonmaakbedijf is geen overbodige luxe! Heeft u een project in Flevoland en heeft u een bedrijf nodig dat u kan helpen met de schoonmaak? Neem dan contact op met Top en Top: schoonmaakbedrijf Lelystad .

Onze partner voor hoontechniek

Wij hebben diverse websites die we aan onze bezoekers aanraden. Een daarvan is de website van Helmink: specialist in hoontechniek.

Brand veilig bouwen

Laat je een nieuw kantoor- of fabriekspand bouwen? Denk ook aan de brandveiligheid. Zorg bijvoorbeeld voor een brand- of rookscherm voor ruimtes met een groot risico op brand.

Panden veilig afsluiten

Grote bedrijfspanden zijn vaak aantrekkelijk voor inbrekers. Zou je echter rolluiken kopen en plaatsen, dan is je pand een stuk veiliger.

Gevel reinigen

De voorzijde van je huis wordt langzaam aan steeds viezer, je moet deze daarom regelmatig schoonmaken. High-clean.com biedt hiervoor eenvoudige hulpmiddelen, zoals een telescoopborstel of telescoopsteel.

Verhuizing naar ander land

Verplaats je inboedel eenvoudig naar het buitenland met de diensten van AA Verhuizers. Zij leveren voor zowel particulieren als bedrijven verhuizingen op maat.

Portaalkranen

Verplaats zware ladingen eenvoudig met een portaalkraan van Hijsenenzo.nl. Deze portaalkranen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

Zeecontainer huren

Een zeecontainer verhuur biedt de mogelijkheid om tijdelijk extra opslagmogelijkheden te cre?ren. Huur je zeecontainer goedkoop bij kaspers Transport.

Technische vacatures

Voor mensen uit de techniek is het vaak eenvoudig om een baan te vinden. Zo vindt je op nl-techniek.nl bijvoorbeeld een vacature technische dienst en andere technische vacatures.

Veilige dakwerkzaamheden

Voorkom onveilige situaties en huur een brandwacht bij dakwerkzaamheden in. De brandwacht kan je adviseren over veilige werkwijzes.

Transportkisten van hout

Vervoer waardevolle en kwetsbare spullen eenvoudig in een houten kist op maat. Door deze kisten te vullen met dempende materialen, weet je zeker dat je spullen niet beschadigen.

Landelijke zonwering: markiezen

Een klassieke en landelijke markies kopen doe je eenvoudig online in de webshop Markiesbestellen.nl. Op de website vind je een groot assortiment markiezen.

Zorgeloos verhuizen

Met Willemse Verhuis- & Montagediensten kun je zorgeloos verhuizen. Willemse Verhuis- & Montagediensten helpt bij verhuizingingen en inboedelopslag in heel Nederland.