Veilig wonen met PKVW-sloten

PKVW-sloten zijn voor inbrekers lastig open te maken. Deze slotenmakers in Haarlem plaatsen deze sloten tegen een voordelig tarief. Bel snel.

Machineverhuizing

Voor sommige groot-industri?le bedrijven is een verhuizing organiseren niet zo eenvoudig. Specialisten op het gebied van bijvoorbeeld machineverhuizing zijn dan een pure noodzaak om ervoor te zorgen dat alles goed van A naar B weet te worden getransporteerd.

Tuinaanleg

Wanneer u een tuin heeft die net wat teveel hooi op de vork was, kunt u altijd nog een hovenier inschakelen. Zoekt u een bedrijf wat u kan helpen bij Tuinaanleg in Amersfoort ? Neem dan contact op met de tuinspecialisten van Scheffelaar.

Schoonmaak en onderhoud

Een schoonmaakbedijf is geen overbodige luxe! Heeft u een project in Flevoland en heeft u een bedrijf nodig dat u kan helpen met de schoonmaak? Neem dan contact op met Top en Top: schoonmaakbedrijf Lelystad .

Onze partner voor hoontechniek

Wij hebben diverse websites die we aan onze bezoekers aanraden. Een daarvan is de website van Helmink: specialist in hoontechniek.

Brand veilig bouwen

Laat je een nieuw kantoor- of fabriekspand bouwen? Denk ook aan de brandveiligheid. Zorg bijvoorbeeld voor een brand- of rookscherm voor ruimtes met een groot risico op brand.

Panden veilig afsluiten

Grote bedrijfspanden zijn vaak aantrekkelijk voor inbrekers. Zou je echter rolluiken kopen en plaatsen, dan is je pand een stuk veiliger.

Gevel reinigen

De voorzijde van je huis wordt langzaam aan steeds viezer, je moet deze daarom regelmatig schoonmaken. High-clean.com biedt hiervoor eenvoudige hulpmiddelen, zoals een telescoopborstel of telescoopsteel.