Bouw tips

Veilig wonen met PKVW-sloten

PKVW-sloten zijn voor inbrekers lastig open te maken. Deze slotenmakers in Haarlem plaatsen deze sloten tegen een voordelig tarief. Bel snel.

Machineverhuizing

Voor sommige groot-industri?le bedrijven is een verhuizing organiseren niet zo eenvoudig. Specialisten op het gebied van bijvoorbeeld machineverhuizing zijn dan een pure noodzaak om ervoor te zorgen dat alles goed van A naar B weet te worden getransporteerd.

Tuinaanleg

Wanneer u een tuin heeft die net wat teveel hooi op de vork was, kunt u altijd nog een hovenier inschakelen. Zoekt u een bedrijf wat u kan helpen bij Tuinaanleg in Amersfoort ? Neem dan contact op met de tuinspecialisten van Scheffelaar.

Schoonmaak en onderhoud

Een schoonmaakbedijf is geen overbodige luxe! Heeft u een project in Flevoland en heeft u een bedrijf nodig dat u kan helpen met de schoonmaak? Neem dan contact op met Top en Top: schoonmaakbedrijf Lelystad .

Onze partner voor hoontechniek

Wij hebben diverse websites die we aan onze bezoekers aanraden. Een daarvan is de website van Helmink: specialist in hoontechniek.

Brand veilig bouwen

Laat je een nieuw kantoor- of fabriekspand bouwen? Denk ook aan de brandveiligheid. Zorg bijvoorbeeld voor een brand- of rookscherm voor ruimtes met een groot risico op brand.

Panden veilig afsluiten

Grote bedrijfspanden zijn vaak aantrekkelijk voor inbrekers. Zou je echter rolluiken kopen en plaatsen, dan is je pand een stuk veiliger.

Gevel reinigen

De voorzijde van je huis wordt langzaam aan steeds viezer, je moet deze daarom regelmatig schoonmaken. High-clean.com biedt hiervoor eenvoudige hulpmiddelen, zoals een telescoopborstel of telescoopsteel.

Verhuizing naar ander land

Verplaats je inboedel eenvoudig naar het buitenland met de diensten van AA Verhuizers. Zij leveren voor zowel particulieren als bedrijven verhuizingen op maat.

Portaalkranen

Verplaats zware ladingen eenvoudig met een portaalkraan van Hijsenenzo.nl. Deze portaalkranen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

Zeecontainer huren

Een zeecontainer verhuur biedt de mogelijkheid om tijdelijk extra opslagmogelijkheden te cre?ren. Huur je zeecontainer goedkoop bij kaspers Transport.

Technische vacatures

Voor mensen uit de techniek is het vaak eenvoudig om een baan te vinden. Zo vindt je op nl-techniek.nl bijvoorbeeld een vacature technische dienst en andere technische vacatures.

Veilige dakwerkzaamheden

Voorkom onveilige situaties en huur een brandwacht bij dakwerkzaamheden in. De brandwacht kan je adviseren over veilige werkwijzes.

Transportkisten van hout

Vervoer waardevolle en kwetsbare spullen eenvoudig in een houten kist op maat. Door deze kisten te vullen met dempende materialen, weet je zeker dat je spullen niet beschadigen.

Landelijke zonwering: markiezen

Een klassieke en landelijke markies kopen doe je eenvoudig online in de webshop Markiesbestellen.nl. Op de website vind je een groot assortiment markiezen.

Zorgeloos verhuizen

Met Willemse Verhuis- & Montagediensten kun je zorgeloos verhuizen. Willemse Verhuis- & Montagediensten helpt bij verhuizingingen en inboedelopslag in heel Nederland.

Sfeervolle verlichting

Maak een bedrijfsruimte of tuin feestelijk met prikkabels en lampen. Bij Prikkabelpaleis vind je diverse soorten prikkabels van verschillende lengtes. Bekijk het aanbod online.

Huis verkopen in Apeldoorn

Een huis verkopen in Apeldoorn doe je eenvoudig samen met een goede makelaar. Bel Van Vliet Makelaardij en verkoop snel je huis.

Banden voor de bouw

Voor banden en velgen voor de bouw- en industriebanden is Vlukon BV de juiste partij om te benaderen. Zij leveren wielen voor diverse machines en toepassingen, waaronder massieve banden.

Goede aankoopmakelaar in Amsterdam

Op dit moment is de huizenmarkt een verkopersmarkt. Als verkoper kun je eenvoudig zelf je huis verkopen, terwijl het kopen van een woning steeds moeilijker is. Laat je daarom helpen door aankoopmakelaar Amsterdam – Sem Makelaars, zij helpen je op korte termijn aan een shortlist met woningen.

Bouwen met materialen op maat

Maak eenvoudig je eigen bouwmaterialen op maat met de bewerkingsmachines van Calvet. Deze machines zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Stucwerk omgeving Utrecht

Stucadoorsbedrijf Alpha Team in Utrecht levert stucwerk voor bestaande bouw en nieuwbouwwoningen. Kijk op de website voor meer informatie of bel direct voor een afspraak.

Parket renovatie

Een beschadigde of verontreinigde houten vloer laten herstellen doe je met parket renovatie. Kies voor een betrouwbare specialist die werkt met professionele apparatuur.

Terrein beveiligen

Beveilig jou terrein met een aanrijdbeveiliging. In verschillende soorten en maten kun je een beveiliging plaatsen ter bescherming van een aanrijding van bijv. een machine.

Leuke meubels voor de slaapkamer

Bij online woonwinkel FurniHaus vind je alles voor een leuke en sfeervolle slaapkamer. Van kast tot boxsprings, alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

zonnepanelen

Schaf nu jouw zonnepanelen bespaar direct op je energierekening. Kies ook voor een woning met lage energiekosten.

Palletranden

Met palletranden bescherm je een stapel met Europallets, door deze af te dekken. Bovendien helpt het bij de export jouw pallets bij elkaar te houden.

Radiografische ontvanger

Garandeer maximale veiligheid op de werkvloer door zware machines te besturen met een radiografische ontvanger en zender. Als u machines radiografisch op afstand kunt besturen is dat naast een stuk veiliger ook vele malen effici?nter.

Keukencentrum utrecht

Een mooie en prettige keuken koop je natuurlijk dit keukencentrum in Utrecht. In de showroom van Enka Keukens vind je diverse soorten kastjes en accessoires.

Keramisch parket van RB Tegels kopen

Mensen die op zoek zijn naar een vloer met de uitstraling van een klassieke parketvloer, maar zich geen zorgen willen maken over zaken als vocht en parket schuren, is keramisch parket de ideale oplossing. Bij RB Tegels kunt u keramisch parket kopen in tientallen soorten en maten, allemaal tegen een scherpe prijs.
huis isoleren

Bentley home

Een aanrader voor luxe wooncomfort is de wooncollectie op maat van Bentley home , die afstamt van de luxe auto’s van het merk.

Leidingwerk

Goed leidingwerk is essentieel voor een veilig verloop van maatwerk. Leidingwerk verkrijgt u bijvoorbeeld bij de specialisten van Prozee Techno Service.

Telescoopstelen voor glazenwassers

Een glazenwasser moet een degelijke telescoopsteel hebben om goed bij de bovenste ramen te komen. Kijk hier voor een groot aanbod aan telescoopstelen.

Energielabel voor bedrijven

FORWARD energitransitie zorg ervoor dat u een correct energielabel voor uw bedrijfspand krijgt.

Schoonmaakbedrijf Bee Clean Utrecht

Wil jij op verantwoorde wijze genieten van een schoon bedrijfspand? Schoonmaakbedrijf Bee Clean Utrecht is specialist in het schoonmaken van panden op duurzame en milieuvriendelijke wijze.

Slotenmaker Amsterdam

Op zoek naar een slotenmaker in Amsterdam met een vast tarief? Neem dan contact op met 112slotenmaker amsterdam door te bellen naar 020-2440078 en maak een afspraak.

Waarom een NEN 1010 keuring

Het is nodig om een NEN 1010 keuring te doen, om de veiligheid van je elektrische laagspanningskabel te kunnen garanderen.

Baestmachina

De nieuwe website van Baest Machina gaat binnenkort live! Dat betekent dat je de website kunt bezoeken voor allerlei mooie aanbiedingen wanneer het gaat om gereedschappen.

Duurzame pallets van plastic

Na afloop van hun levenscyclus worden pallets gerecycled om opnieuw grondstoffen te verkrijgen die de basis vormen voor nieuwe plastic pallets. Plasticpalletplaza.com loopt voorop in de ontwikkeling en verkoop van duurzame plastic pallets.

Recyclage of afvalbeheer

Het grootste deel van dit afval is toe te schrijven aan de typische hoge-inkomenslanden die verantwoordelijk zijn voor tot 35% van het afval, ondanks minder dan 16% van de wereldbevolking. Hoewel dit er vrij slecht uitziet, doen zij enige moeite om deze enorme stapel afgedankte spullen te recyclen en naar de juiste bestemming te brengen

Woning verduurzamen

Er bestaan steeds meer oplossingen en methodes om je woning te verduurzamen . Bij Air2cool vertellen we je graag alles over onze energiezuinige airco’s en energiezuinige warmtepompen. Wil je een offerte ontvangen? Neem dan een kijkje op onze website en vul je gegevens in.